top of page

Dagverslag donderdag    29   september 2022

Joehoeeeee,

Het is donderdag! 

Er zijn vandaag 8 auto's uit gegaan en 6 auto's teruggekomen. 

Barrie was vanmiddag lekker even een middagje vrij. 

-------

Bij Artview hebben we 3x deze achterruit sticker besteld en die komen ze op kantoor op de auto's plakken. 

Ook is de QR code voor op de deur besteld

Ruseler-perforated-achterraam-v5.jpg

U-12 hebben we het serviesgoed opgenomen en met Marijke een begin gemaakt aan bestellen. Gaan we zaterdag en maandag mee verder. 

------------------------

Ik heb vandaag mijn zorgen uitgesproken m.b.t. de Stage auto huur.

Ik ben heel erg bang dat het imago van Ruseler omlaag gaat op het moment dat we inderdaad gaan beginnen aan de stageverhuur. 

Of je nou wel of geen stickers op de auto hebt, de auto wordt hoe dan ook gelinkt aan het Ruseler kantoor. De eerste badge stage huurders zal misschien goed gaan, maar in de loop van tijd ga je barrels voor de deur krijgen en dat is precies waar het kantoor NIET voor staat! 

Daarom ben ik met Dick en Marijke het gesprek aangegaan om de normale lease ( waar we het al vaker met elkaar over hebben gehad) verder op te pakken en meer te focussen op bedrijven, ziekenhuis, overwinteraars, mensen die tijdelijk hier komen wonen. 

We hebben een aantal dingen besproken en willen graag weten (An & Bar) of jullie het hier ook mee eens zijn:

Volkswagen Up $449,- per maand

Soul en March $499,- per maand

Bedrijven benaderen voor de autolease , een duidelijk marketingplan maken waar budget voor is en wat we kunnen gaan promoten om te zorgen dat de auto's de weg op gaan. Advertenties, google admin, facebook, nieuwspagina's als curacao.nu etc. Dit ga ik maandag verder uitwerken. 

Hoe meer auto's we op de weg krijgen voor de ''normale'' autolease hoe beter en hoeven we niet te gaan focussen op stagiaires. 

Wel kunnen we uiteraard uitzonderingen maken voor stagiaires die NIET in de horeca werken, zoals die 2 meiden die we een keer hebben gehad. 

Daarnaast hebben we het er ook nog over gehad om de Sonet prijs omlaag te doen, met de hoop dat deze ook meer gaat verhuren. Wat vinden jullie van $65,- per dag i.p.v. $69,-?

Dit gesprek was totaal niet gepland, maar ik moest het kwijt. Het lijkt mij namelijk zo zonde op het imago van Ruseler, waar al 8 jaar aan wordt gewerkt om dat zo mooi hoog en luxe te houden, omlaag te gooien met stageverhuur. 

Be continued! 

----------------

Vrijdag ben ik vrij! 

Er gaan morgen 4 auto's uit 

Er komen er 5 terug. 

Agendapunten: 

10:00

VW Up ophalen Volksw

Tot morgen! 

bottom of page